Op zoek naar vakkundig personeel?

GoudenGidsBanen.nl is de toonaangevende vacaturesite voor mensen met een beroepsopleiding. Met onze gedegen kennis van de MKB-markt en een groot online netwerk, bieden wij u de mogelijkheid een grotere doelgroep te bereiken.

VoordelenProducten & TarievenHoe werkt het?Contact
Direct plaatsen
Na registratie kunt u direct, snel en gemakkelijk uw vacature plaatsen. Registreer vandaag en plaats uw vacature. Neem voor actuele aanbiedingen en informatie over alle plaatsingsmogelijkheden contact op met SalesQ, partner van GoudenGidsBanen: 023-7518000 Wij geven u graag een advies op maat.

Uw voordelen:
 • De vacature staat 60 dagen online
 • Directe plaatsing op Goudengidsbanen.nl
 • De vacature wordt inclusief logo en bedrijfsprofiel geplaatst
 • Groot regionaal en lokaal bereik
 • Link naar uw vacatures geplaatst op De Telefoongids website
 • Volledig veilige transactie via iDeal
 • Eenvoudig te bedienen tools voor kandidaat-beheer
Maximaal bereik van uw vacature:
Met Goudengidsbanen.nl heeft u een zeer groot bereik van uw vacature.
 • landelijk bereik onder werkzoekenden
 • regionaal bereik onder actief en passief werkzoekenden
 • specifiek bereik onder werkzoekenden op VMBO, MBO en HBO niveau
 • specifiek bereik onder branchegenoten en vakgeïnteresseerden.
Palazzo

IKEA Nederland

“Vanaf deze zomer plaatsen wij onze vacatures op GoudenGidsbanen.nl. Wat mij opvalt is de enorme servicegerichtheid van hen: ze luisteren echt naar onze wensen en behoeften en spelen daar op in waarmee ze ons veel werk uit handen nemen. Ze komen afspraken en beloftes na waardoor het prettig en efficiënt werken is."

Rob Maas, Recruiter bij IKEA Nederland
Palazzo

Palazzo Producties

“Palazzo Producties is ook dit jaar weer op zoek naar vele medewerkers voor haar exclusieve dinnershows. Hierbij hebben we naar tevredenheid de hulp ingeschakeld van GoudenGidsBanen. Tot nu toe hebben we aardig wat goede aanmeldingen binnengekregen via GoudenGidsBanen en daarnaast verloopt de samenwerking met onze contactpersoon ook prettig.”

Janeska Koning, HR afdeling Palazzo
Palazzo

Lucardi Juwelier

Goudengidsbanen.nl zeer vriendelijk!
“Een aantal weken geleden werd ik benaderd door één van jullie zeer vriendelijke medewerkers. Na gepraat te hebben over wat jullie kunnen aanbieden heeft Lucardi ervoor gekozen om het te proberen. Het mooie van jullie aanbod is dat er altijd wordt gekeken naar wat de klant wilt en bij vragen zijn wij van harte welkom. Wij worden zelfs geholpen bij het plaatsen van vacatures, jullie geven vanaf het begin aan al begeleiding en denken ook mee over hoe het beter kan. Ook heel plezierig is het feit dat jullie openstaan voor feedback en suggesties voor jullie site. Namens Lucardi worden jullie allen bedankt voor jullie moeite, inzet en vooral klantvriendelijkheid.”

Yasmien Hoesenie, HR Afdeling Lucardi

Service & Gemak
Goudengidsbanen.nl biedt u handige tools om uw doelgroep optimaal te bereiken. Uw personeelsadvertentie kan snel en eenvoudig op de site worden gepubliceerd en wordt automatisch doorgeplaatst naar andere platformen waar uw potentiele werknemers zich bevinden.U kunt tussentijds uw personeelsadvertentie(s) aanpassen en direct alle statistieken bekijken. Uiteraard kunt u met vragen terecht bij SalesQ, partner van GoudenGidsBanen, via 023-7518000 of stuur een email aan service@goudengidsbanen.nl.

Om extra exposure te creeëren hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse sites. Deze sites plaatsen onze vacatures ook op hun site online. De sites waarmee wij samenwerken zijn:
Vacature plaatsen?
Probeer Gouden Gids Banen vandaag, registreer nu en plaats direct uw vacature.
Inloggen
Gebruiker:
Wachtwoord:
 
Inloggen
Wachtwoord vergeten?